Information

Anmälan av lag skall göras senast fredagen den 16 mars 2018 (anmälan är bindande, först till kvarn). Vi tar inte ut någon startavgift/lag utan en deltagaravgift på180 kr/spelare. Minst 10 utespelare och 1 målvakt i respektive lag, lägsta deltagaravgift 1 980 kr/lag.

I er anmälan vill vi att ni som ledare bedömde ert lags innebandymognad i åldersgruppen efter nedan klassning (vi ber er om detta för att vi vill försöka få såjämna matcher som möjligt, vilket blir roligare för alla):

A: Hög innebandymognad
B: Medel innebandymognad
C. Lägre innebandymognad

Det är viktigt att ni anger rätt ålder på det anmälda laget för vi försöker så långt som möjligt se till så att jämnåriga lag med samma innebandymognadspelar mot varandra. Dock är det inget vi kan garantera.

Anmälningsavgiften betalas senast 16 mars på bankgiro 5682-4535. Betalningsmottagare är Växjö IBK. VIKTIGT att ni vid inbetalningen anger förening, lag, klass ni anmält er till, Lag ID och ledare. Lag ID hittar ni i det bekräftelse mail som ni får när ni anmält er, eller kan ni se det vid inloggat läge på hemsidan.

Betalning för eventuell övernattninggörs i sambandmed betalning av anmälningsavgiften. Det går att efteranmäla någon spelare, men ingen inbetald anmälningsavgift betalas tillbaka.

Sista anmälningsdag:

2018-03-29

Anmäl ditt lag här

Sponsorer