Välkommen till Stockholm Beach Soccer Cup - SM-kval 2018

Välkommen till Stockholm Beach Soccer - SM -kval 2018!

Nu är det dags att anmäla lag till SM-kval i Beach Soccer på Gärdet i Stockholm den 1 juli! Förra året segrade Glömminge IF på herrsidan, Stockholmslaget Beach FF vann en spännande final i damklassen.

Gruppspel arrangeras för både damer och herrar på två orter i Sverige. Två lag från damklassen och två lag från herrklasen går vidare till finalspelet i Långviken, Kalmar den 14 juli. SM-vinnarna i dam- och herrklassen får, förutom SM-medaljer och äran att vara Svensk Mästare i Beach Soccer, även möjlighhet att delat i världens största Beach Soccer-turnering, Euro Winners Cup, året därpå.

Speltiden i gruppspelet är 2 x 12 minuter effektiv tid. Spelplanens mått är 36x26m och ligger bredvid Kampementsbadet på Gärdet. I slutspelet (Kalmar) är speltiden 3x12 minuter effektiv tid.

Spelregler för Beach soccer

Sista anmälningsdag är den 18 juni och det kostar 2000kr/lag och betalas till Stockholms FF bankgiro 504-7196. Vid ev. frågor kontakta Annelie Norén
08-4447521, annelie.noren@stff.se

Endast fotbollsföreningslag anslutna till Svenska Fotbollförbundet har rätt att delta i grupp- och slutspel för inofficiellt SM i Beach Soccer.

Nedanstående orter står som arrangörer för grupp- och slutspel 2018.

Gruppspelsorter i inofficiellt SM

Stockholm Beach Soccer Cup (Gärdet)1 juli
Hemsida och anmälan

Kalmar Beach Soccer Cup (Långviken) 30 juni
Hemsida och anmälan


Slutspel i Kalmar (Långviken)

SvFF

Senaste nytt

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer