REGLER Stabæk Jentecup 2023

Arrangøren stiller med baller og overtrekksdrakter.

Spilletider & utvisninger:

Småjenter: 1 x 25 min. Utvisninger: 2 minutter. Det blir sannsynligvis sluttspillsfinaler i denne klassen.

Lillejenter 1 x 20 min. Utvisninger: 2 minutter, Utvist spiller blir erstattet av ny spiller (personlig utvisning).

Minijenter 1 x 20 min. Ikke noen utvisninger i denne klassen.

Microjenter 1 x 15 min. Ikke noen utvisninger i denne.

Plassering i tabell (småjenter og lillejenter)

Slik bestemmes hhv rekkefølge i en gruppe.

1. Antall poeng
  2. Innbyrdes oppgjør
  3. Total målforskjell
  4. Totalt antall scorede mål
  5. Loddtrekning

Småjenter 2009 og 2010:

Vi følger Norges bandyfordund sine regler. Kampene spilles på en full bane der vant er trukket ca 3-4 meter inn på hver side. Utkast fra målvakt er litt annerledes enn i Sverige. I Norge kan man slippe ballen til medspillere innenfor straffefeltet. Motstander må stå utenfor.

Lillejenter 2011 og 2012:

7er bandy på 7er bane. Banene har kun vant på langsidene. Hvert lag spiller med 6 utespillere pluss en målvakt. Hjørneslag utføres som vanlig fra hjørnet, og motstanderne bak dødlinjen. Straffeslag skal slås fra et straffepunkt.

Minijenter 2013 og 2014:

Microjenter 2015 og yngre:

3er bandy på 3 er bane. Banene har vant rundt hele banen. Hvert lag spiller med 3 utespillere (ikke noen keeper). Det dømmes ikke hjørneslag og straffe i denne klassen, men frislag som trekkes ut. Dommernes skjønn avgjør.

Lagskjema til hver kamp:

Alle spillere skal føres opp på et lagskjema på papir, som leveres til sekretariatet senest 30 minutter før kampstart. Skjemaet skal leveres selv om spillerne er ført i cupmate. Spillernes fødselsår må påføres lagskjemaet.

Lagskjemaet skal også fylles ut før hver nye kamp. Hvis det ikke er noen endringer i lagoppstillingen, skal dette meddeles til sekretariatet innen samme tidsfrist.

Det er ikke tillatt å benytte samme spiller på forskjellige lag innen samme klasse, om ikke annet er avtalt med turneringsledelsen innen turneringen starter.

Dispensasjon for overårige spillere

Det ønskes i utgangspunktet ikke overårige spillere, men det kan søkes om dispensasjon for inntil 2 overårige spillere. Søknad om dispensasjon må sendes senest én uke før cupens oppstart til simany09@gmail.com

Regelverk:

Ellers i turneringen gjelder NBFs regelverk.

Ikke gå på isen uten skøyter:

Bobban lager Norges beste skøyteis, og det er strengt forbudt å på isen uten skøyter. Lagledere, foreldre, publikum og andre som ikke har skøyter på bena må stå på tribunen. Mellom banene er det plass til spillere og lagledere MED skøyter.