#2 - Ti 7 nov 20.50 - Hareserien 2017-2018 Grupp A - Skultuna IP
Tigers
7 - 10
Robotics

Första machen för båda lagen i årets serie. Det märktes då tempot drog upp på högvarv direkt från första sekund. Ca 5minuter in i matchen får Tigers in första målet och samtidigt ett spelövertag. 2-0 kommer en stund senare men det fungerar som ett wakeup call för Robotics som biter ihop och jobbar in 2mål till 2-2. Robotics går upp i ledning och matchen svänger fram och tillbaka med Tigers i ledning ena stunden och Robotics den andra stunden. Robotics försvar styr undan Tigers vassa anfall och då kan Robotics gå upp till en 3 måls ledning 8-5. Tigers ger sig absolut inte utan forcerar och får in 2 mål till bakom Sunkan. Orken gör sig påmind för Tigers och Robotics är starkare på slutet och gör 2 snabba mål och stänger matchen med bara några minuter kvar. Slutresultat 10-7 till Robotics, en riktigt kul fight och som vanligt mkt jämnt men ändå riktigt schysst spel från båda lagen.