Välkommen till Töjnan Tiger cup 2017

Nyhet! Nu är även Knatteligan öppen för anmälan(spelas i Häggvikshallen)

Lördag 30 septemberspelar P09 och P11.

Söndag 1 0ktober sperar F09, F10 och P10

Beroende på antalet anmälda lag kan det bli någon förskjutning mellan dagarna för några lag.

I år arrangerar vi Töjnan Tiger cup för sjunde året i rad! Vår målsättning är att det skall bli en helhetsupplevelse och en härlig start på säsongen för många flickor, pojkar och ungdomar.

Spelet sker i grupper enligt förbundets upplägg med rött/blått för att få en jämnare nivåindelning. Alla lag garanteras att få spela minst fyra matcher. I Rött/Blått Svår har vi matchresultat och slutspel.

Vi kommer i år att koncentrera cupen till de åtta hallar som finns i Sollentuna, vilket gör cupen mer samlad och ger mindre resande för de deltagande lagen. I och med att vi minskar antalet hallar kommer det i år att vara något färre lag än föregående år. För att säkra er plats är det därför ännu viktigare att ni snarast anmäler er skyndsamt.

Viktigt att notera att ni säkrar er plats definitivt först när vi erhållit er betalning av anmälningsavgiften till vårt Plusgiro: 29 14 87-7.

Vid eventuella överbokningar i antalet lag så är det betalningen som avgör i vilken ordning lagen tas in i cupen.

OBS: Vi kommer även att anordna en knattecup lördag - söndag 30/9 - 1/10 för pojkar och flickor i åldersgrupperna - 09, -10, -11. Mer information om denna kommer inom kort!

Vid frågor kontakta Töjnan IBK på kansliet@tojnanibk.se.

Vi önskar er alla hjärtligt välkomna!

Töjnan IBK