Välkommen till Skellefteå Kraft Midnattscup 2022

Välkommen till Skellefteå Kraft Midnattscup 2022!

Skellefteå Kraft Midnattscup startades 2012. Då var det 15 deltagande lag i cupen. Cupen har stadigt ökat i omfattning från år till år och den har även fått en bra förankring både i föreningen och inom staden. Sedan 2016 års cup har 30 lag fått möjlighet att delta i cupen men till 2019 års upplaga expanderas cupen till 40 lag, vilket vi fortsätter med även i år. Målet är att det anmälningsantalet ska vara jämnt fördelat mellan flick- och pojklag, dvs 20 lag i vardera klass. Beroende på hur det ser ut med anmälningarna kan detta korrigeras.

Midnattscupen riktar sig mot flickor och pojkar födda -08 och -09. Både flick- och pojkgrupperna mixar åldrarna, vilket innebär att ett 08-lag kan möta ett 09-lag och vice versa.

Matcherna kommer att spelas på 9-mannaplaner och matchtiden är 2x20 minuter.

Årets cup kommer att genomföras lördagen den 11/6. Konceptet för cupen är som vanligt, det spelas matcher från morgonen ända fram till midnatt.

Vi vill inte att ni använder överåriga spelare och kommer därför inte acceptera dispenser såvida inte speciella omständigheter förekommer. Kontakta oss gärna om ni har frågor kring detta!

Titta gärna in på vårt instagramkonto (moronbk) där vi kommer att uppdatera med nyheter från cupen samt bilder från turneringen!

OBS ! Under fliken anmälan skriver ni om ni är ett flick- eller pojklag och vilken åldersgrupp ni tillhör. Inte bara föreningsnamn. Anmälningsavgiften är 2000:-/lag

Turneringen kommer att ha ett uppehåll för lunch där inga lag spelar matcher mellan 11-12. Det finns möjlighet att beställa lunch av oss, kontakta oss via mail för beställning av mat.

Vid eventuella frågor går det bra att ställa dem till:

info@moron.se

eller ring:

070-220 46 38

 

Mer på nätet

Vi finns även på: