App till cupen

Pga teknikstrul går det just nu inte att beställa appar.

Cupmate kan göra två olika appar till/för din cup:

App för cupen

I appen går det enkelt följa turneringen. Man får nyheter, information om lagen, spelprogram och resultat. Det går även att favoritmarkera lag och på så sätt snabbt och enkelt komma åt spelschema och resultat.

App för cupen

App för resultatrapportering

Den här appen används för att rapportera resultat för matcherna i cupen. I appen får användaren tillgång till de matcher han/hon har behörighet till. Det går sedan att fylla i resultat mål för mål eller slutresultatet. Har lagen lagt in sina spelare går det även att lägga in målskyttar, ev assist och varningar/utvisningar.

App för resultatrapportering

Tack för ett superbt och enkelt program."
Daniel Ax, IFK Tumba Fotboll.

Tack för ett underbart stöd i produkten Cupmate. Vi är så otroligt glada att vi hittat hit. Cupen har trots en del regn flutit på fint och såväl barn som ledare och föräldrar har lämnat oss nöjda. Mycket på grund av att det underlättar så mycket för oss. [...] Jag har sällan upplevt service som är i närheten av så bra som den du ger. Tusen tack för allt!"
Peter Mattsson, Pilsbocupen.

Jag är uppriktigt talat arg över att jag inte kände till Cupmate tidigare! Det hade besparat mig så otroligt många nedlagda timmar och sena kvällar med administration."
Adam Stighäll, cupansvarig på The Beach och fd cupgeneral på NLBS.