Välkommen till Sommarcupen 2021

Sommarcupen 2021 är nu fulltecknad!

Grupperna kommer bara att öppnas upp om något lag väljer att dra sig ur. Reservlaget kommer då kontaktas per telefon och ni avgör då om ni har möjlighet att delta.

Spelschema presenteras här på hemsidan senast 10 dagar innan cupstart. Ett välkomst brev med all information ni kan tänkas behöva kommer skickas till er ca 14 dagar innan start.

Vi vill passa på att göra er uppmärksamma på att det kommer finnas ett publiktak på arenan och att publik endast släpps in om de har korrekt armband på sig. Rätt färg, på rätt arena, vid rätt tidpunkt är vad som gäller. Mer om detta i välkomstbrevet.

3-3 spelar lördag

5-5 spelar lördag

7-7 spelar söndag

9-9 spelar båda dagarna.Varmt välkomna till 2021-års upplaga av Fässbergs sommarcup!

Alla matcher kommer spelas på konstgräsplanerna på Åbyvallen i Mölndal under helgen 21-22/8-2021

För 3 mot 3-lag, födda 2014-2015 genomförs cupen under Lördagenoch spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x6 min. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. 3 mot 3-spel sker med sarg. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 3 mot 3-spel.

För 5 mot 5-lag, födda 2012-2013 genomförs cupen under Lördagenoch spelas som rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 5 mot 5-spel.

För 7 mot 7-lag, födda 2009-2011 genomförs cupen under Söndagenoch spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 7 mot 7-spel.Gruppen F2011 har tyvärr strykts då vi den 15/5 hade 0 anmälda lag. Vi hade dock flera reserver i andra åldersgrupper som då kunde öppnas upp till ordinarie plats. Vi önskar F2011-lagen välkomna till vår Luciacup i december istället.

För 9 mot 9-lag, födda 2007-2008 genomförs cupen under Lördagen och Söndagenochspelas under lördagen som en rak serie för att sen under Söndagen spelas i nya grupper baserat på Lördagens resultat. Ingen segrare kommer koras utan vi fokuserar på fairplay istället.Gruppen F2007 har tyvärr tagits bort då vi den 6/7 inte hade lyckats rekrytera tillräckligt med lag.

Dessvärre har vår huvudsponsor Liseberg idag 5/5 lämnat det tråkiga beskedet att de i år inte har möjlighet att bidra med halvapriset-erbjudandet då deras verksamhet är hårt reglerade av den nya pandemilagen. Vi beklagar detta och den effekt det har på våra cupdelatagere Men vi ska försöka att ge er en härlig cuphelg trots detta.


ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är 1 augusti med reservation för fulla eller strukna grupper INNAN dess.

Anmälan görs via anmälningsformuläret här till höger.

Anmälningsavgiften faktureras elektroniskt till den mail ni anger i anmälan. Återbetalning av avgiften är inte möjlig om avbokning sker mindre än 14 dagar innan cupstart, detta gäller självklart inte om cupen skulle behöva ställas in till följd av coronapandemin.

För att garantera plats gör er anmälan redan idag!

Tält med försäljning av mat & dryck kommer finnas på plats!Överåriga
Vi följer Göteborgs Fotbollsförbund rekommendationer kring överåriga i respektive spelform.

ANMÄLNINGSAVGIFT

3 mot 3: 300:-/lag

5 mot 5: 800:-/lag

7 mot 7: 900:-/lag

9 mot 9: 1300:-/ lag

Välkomna!

Fässbergs IF Kommunikationsgruppen/Sommarcupen

Om ni har frågor vänligen maila: sommarcupen@fassbergsif.se

 

Mer på nätet

Vi finns även på:

Huvudsponsor