Välkommen till Sommarcupen 2021

STORT TACK! till alla lag som kom och spelade sommarcupen med oss 2021. Och tack för ert tålamod med alla anpassningar och restriktioner, tillsammans gjorde vi en fantatsisk cup för våra barn och unga.

Nedan följer resultatet av de Fairplay-poäng som delades ut av våra domare under helgen.

F2008 Grupp A

Mölnlycke IF

Grupp B

Mölndal Fotboll

F2009

Älvsborg FF Lila

F2010

Hovås Billdal IF röd

F2012 Grupp A

Jitex Lila/Jitex Svart

Grupp B

Jonsereds IF

F2013 Grupp A

Eriksbergs IF F13/14

Grupp B

BK Häcken Gul

Grupp C

IF Väster Gul

F2014 Grupp A

Lunden ÖBK 1 vit

Grupp B

IK Zenith Vit

F2015

IF Mölndal Fotboll 2

P2007 Grupp A

Askims IK Lag 1/Partille röd

Grupp B

Lindome GIF

P2008 Grupp A

Näset SK Bremen

Grupp B

Älvsborgs FF P08 Svart

Grupp C

Lerums IS Lag 1

Grupp D

Dalen/Krokslätts FF

P2009 Grupp A

Älvsborg FF Svart

Grupp B

Hovås Billdal IF 2

P2010 Grupp A

Angered MBIK Vit

Grupp B

BK Skottfint Gul/Gul

P2011 Grupp A

Mölnlycke IS/Sjövalla FK Svart

Grupp B

Fässbergs IF Vit

P2012 Grupp A

Askims IK Lag Röd

Grupp B

Fässbergs IF Lag 1

Grupp C

Balltorps ff vit

P2013 Grupp A

Kungsbacka IF Vit

Grupp B

Fässbergs IF Vit

Grupp C

Jonsereds IF Svart

Grupp D

Jonsereds IF Gul

P2014 Grupp A

Hovås Billdal IF Lag1

Grupp B

Masthuggets BK Lag 1

Grupp C

Askims IK Vit

Grupp D

Lunden ÖBK 2

Grupp E

BK Häcken 6

P2015 Grupp A

Näsets SK Röd

Grupp B

Näsets SK Grön

Grupp C

Näsets SK Blå

Grupp D

Näsets SK VitINFORMATION OM ENTRÉ-ARMBAND. SE NEDAN:

UPPDATERAT SPELSCHEMA FÖR 9-9


Nu är söndagens spelschema klart, spelordningen kan dock ändras om 2 lag från samma förening finns med i samma grupp men tiderna ändras inte.

Fässbergs IF

Givetvis går det bra att ringa om något fortfarande är oklart men läs gärna en eller två gånger innan ni ringer så vi slipper drunkna i frågor 😉

Först vill jag bara säga att vi har full förståelse för att detta med publikbegränsningarna ställer höga krav även på er besökande lag men vi måste ta hänsyn till de rådande regelverk som finns pga pandemin och tillsammans är jag säker på att vi kommer lösa detta och få en härlig fotbollshelg tillsammans.

Armbanden är skickade idag måndag 16/8 och bör vara hos er i god tid innan cupstart!

Antalet armband är uträknat utifrån antalet anmälda lag i respektive spelform och det maxtak för spelare som finns där. Man kan alltså INTE få fler armband för att man har fler spelare än maxtaket anger och därmed fler åskådare.

Däremot går det bra att ha med fler spelare an maxtaket då vi tagit höjd för att många lag har fler spelare än vad maxtaget säger när vi sammanställde.

DET ÄR INTE SPELARNA ELLER LEDARE SOM SKA HA ARMBANDEN UTAN DE SOM ÄR ÅSKÅDARE!

Viktigt att förstå och respektera är att alla som besöker arenan som publik måste ha armband, både vuxna och barn. De lag som inte utnyttjar alla sina armband ombedes ta med dessa och lämna dem i entrén till den arena ni ska spela på. Detta ger andra lag med fler åskådare möjligheten att komma in på arenan. Det går även bra att "byta" åskådare (förälder) under dagen, man går då till entrén och klipper av sitt band och lämnar det till sin "avbytare" när man själv lämnar arenan. Den nya åskådaren tejpar på sig armbandet och går in och tittar på sitt lag.

Sax och tejp kommer finnas i varje entré.

Ha en fortsatt bra dag så ses vi till helgen!

Anna

Föreningsutvecklare Fässbergs IF

Ungefär hur många armband varje lag får presenteras enligt spelform nedan:


3-3 ca 10st per lag

5-5 ca 10st per lag

7-7 ca 25st per lag

9-9 ca 25 st per lag

Grupperna kommer bara att öppnas upp om något lag väljer att dra sig ur. Reservlaget kommer då kontaktas per telefon och ni avgör då om ni har möjlighet att delta.

Spelschema presenteras här på hemsidan senast 10 dagar innan cupstart. Ett välkomst brev med all information ni kan tänkas behöva kommer skickas till er ca 14 dagar innan start.

Vi vill passa på att göra er uppmärksamma på att det kommer finnas ett publiktak på arenan och att publik endast släpps in om de har korrekt armband på sig. Rätt färg, på rätt arena, vid rätt tidpunkt är vad som gäller. Mer om detta i välkomstbrevet.

3-3 spelar lördag

5-5 spelar lördag

7-7 spelar söndag

9-9 spelar båda dagarna.Varmt välkomna till 2021-års upplaga av Fässbergs sommarcup!

Alla matcher kommer spelas på konstgräsplanerna på Åbyvallen i Mölndal under helgen 21-22/8-2021

För 3 mot 3-lag, födda 2014-2015 genomförs cupen under Lördagenoch spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 3x4 min. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. 3 mot 3-spel sker med sarg. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 3 mot 3-spel.

För 5 mot 5-lag, födda 2012-2013 genomförs cupen under Lördagenoch spelas som rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 5 mot 5-spel.

För 7 mot 7-lag, födda 2009-2011 genomförs cupen under Söndagenoch spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Alla spelar liten 7-7 med speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 7 mot 7-spel.Gruppen F2011 har tyvärr strykts då vi den 15/5 hade 0 anmälda lag. Vi hade dock flera reserver i andra åldersgrupper som då kunde öppnas upp till ordinarie plats. Vi önskar F2011-lagen välkomna till vår Luciacup i december istället.

För 9 mot 9-lag, födda 2007-2008 genomförs cupen under Lördagen och Söndagenoch spelas under lördagen som en rak serie för att sen under Söndagen spelas i nya grupper baserat på Lördagens resultat. Vi spelar på liten 9-9 plan med antingen 7-7-mål ellet 9-9 mål. Ingen segrare kommer koras utan vi fokuserar på fairplay istället.Gruppen F2007 har tyvärr tagits bort då vi den 6/7 inte hade lyckats rekrytera tillräckligt med lag.

Dessvärre har vår huvudsponsor Liseberg idag 5/5 lämnat det tråkiga beskedet att de i år inte har möjlighet att bidra med halvapriset-erbjudandet då deras verksamhet är hårt reglerade av den nya pandemilagen. Vi beklagar detta och den effekt det har på våra cupdelatagere Men vi ska försöka att ge er en härlig cuphelg trots detta.


ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är 1 augusti med reservation för fulla eller strukna grupper INNAN dess.

Anmälan görs via anmälningsformuläret här till höger.

Anmälningsavgiften faktureras elektroniskt till den mail ni anger i anmälan. Återbetalning av avgiften är inte möjlig om avbokning sker mindre än 14 dagar innan cupstart, detta gäller självklart inte om cupen skulle behöva ställas in till följd av coronapandemin.

För att garantera plats gör er anmälan redan idag!

Tält med försäljning av mat & dryck kommer finnas på plats!Överåriga
Vi följer Göteborgs Fotbollsförbund rekommendationer kring överåriga i respektive spelform.

ANMÄLNINGSAVGIFT

3 mot 3: 300:-/lag

5 mot 5: 800:-/lag

7 mot 7: 900:-/lag

9 mot 9: 1300:-/ lag

Välkomna!

Fässbergs IF Kommunikationsgruppen/Sommarcupen

Om ni har frågor vänligen maila: sommarcupen@fassbergsif.se

 

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer