Välkommen till Sommarcupen 2021

Varmt välkomna till 2021-års upplaga av Fässbergs sommarcup!

Alla matcher kommer spelas på konstgräsplanerna på Åbyvallen i Mölndal under helgen 21-22/8-2021

Med anledning av coronapandemin kommer inga lag faktureras anmälningsavgift förrän vi vet säkert att vi kan genomföra vår cup.

Dessvärre har vår huvudsponsor Liseberg idag 5/5 lämnat det tråkiga beskedet att de i år inte har möjlighet att bidra med halvapriset-erbjudandet då deras verksamhet är hårt reglerade av den nya pandemilagen. Vi beklagar detta och den effekt det har på våra cupdelatagere Men vi ska försöka att ge er en härlig cuphelg trots detta.


ANMÄLAN

Sista anmälningsdag är 1 augusti med reservation för fulla eller strukna grupper INNAN dess.

Anmälan görs via anmälningsformuläret här till höger.

Anmälningsavgiften faktureras elektroniskt till den mail ni anger i anmälan. Återbetalning av avgiften är inte möjlig om avbokning sker mindre än 14 dagar innan cupstart, detta gäller självklart inte om cupen skulle behöva ställas in till följd av coronapandemin.

För att garantera plats gör er anmälan redan idag!

Tält med försäljning av mat & dryck kommer finnas på plats!


För 3 mot 3-lag, födda 2014-2015 genomförs cupen under Lördagen
och spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x6 min. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. 3 mot 3-spel sker med sarg. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 3 mot 3-spel.

För 5 mot 5-lag, födda 2012-2013 genomförs cupen under Lördagen och spelas som rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 5 mot 5-spel.

För 7 mot 7-lag, födda 2009-2011 genomförs cupen under Söndagen och spelas som en rak serie, utan slutspel. Alla lag är garanterade 4 matcher. Speltid 2x15 minuter. Fair-play pris delas ut och alla deltagare får en medalj. Ingen sammanställning av resultat tillhandahålls för 7 mot 7-spel.

För 9 mot 9-lag, födda 2007-2008 genomförs cupen under Lördagen och Söndagen ochspelas under lördagen som en rak serie för att sen under Söndagen spelas i nya grupper baserat på Lördagens resultat. Ingen segrare kommer koras utan vi fokuserar på fairplay istället.

Överåriga
Vi följer Göteborgs Fotbollsförbund rekommendationer och där står det "I 7-mannafotbollen 10-11 år får man ha max en överårig spelare på plan. Dispens behöver inte sökas, men man ska alltid upplysa sina motståndare om att man har överårig spelare med sig till matchen. I 9-manna för 12 åringar får man ha två stycken överåriga på laguppställningen. Dispens behöver inte sökas, upplysningsplikt gäller istället."

ANMÄLNINGSAVGIFT

3 mot 3: 300:-/lag

5 mot 5: 800:-/lag

7 mot 7: 900:-/lag

Välkomna!

Fässbergs IF Kommunikationsgruppen/Sommarcupen

Om ni har frågor vänligen maila: sommarcupen@fassbergsif.se

 

Mer på nätet

Vi finns även på:

Huvudsponsor