Välkommen tillFut5aLucia 2021 by SEFAB


Nya Covidregler!


Från och med 1 december krävs det giltigt vaccinationsbevis mot Covid-19 (covidbevis) för besökare av offentliga hallar i Nykvarn.
I korthet betyder det att vi som arrangörer kommar att kontrollera all publik det vid ingången.

https://www.nykvarn.se/kommunochpolitik/nyheterkommunochpolitik/nukanvaccinpasskravasvidstorreevenemang.5.6342b9a917ce49df3c69bc56.html


Det innebär att alla som vill vara åskådare på cupens matcher behöver visa upp sitt covidbevis, utskrivet eller nedladdat till mobiltelefon, tillsammans med legitimation innan man får komma in i någon av turneringens Arena.


LADDA NER COVIDBEVISET
Ladda ner Covidbevis till mobilen eller för utskrift
https://covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/
Beställ ditt Covidbevis här om du inte har en e-legitimation
https://www.ehalsomyndigheten.se/tjanster/covidbevis/du-som-inte-anvander-e-legitimation-eller-saknar-folkbokforingsadress/

Observera att det är ett vaccinationsbevis som krävs (inte testbevis eller tillfriskningsbevis).
- Det skall vara för ett vaccin godkänt av EMA (European Medicin Agency).
- Man skall vara fullvaccinerad (det vill säga dos 2 av 2 eller 1 av 1 om det är Jansens vaccin).
- Det skall ha gått minst 14 dagar sedan sista dosen tagits (gäller inte dos 3).

För att hanteringen skall gå så smidigt som möjligt vädjar vi till alla som att ha era handlingar redo när det är er tur att visa upp dom vid inpasseringen.

Kravet på covidbevis gäller all publik över 18 år som skall vistas i en hall i nykvarn under Fut5aLucia. Undantag gäller för personer under 18 år eller de personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot Covid-19 och därmed har ett läkarintyg som styrker detta.Välkomna att vara en del av vår femte upplaga av breddtjejturneringen Fut5al-Lucia i Nykvarn! Vi ser fram mot många bra, roliga och spännande matcher. Förra cupen blev inställd för Covid så vi är på vår 5:e upplaga. De senaste cuperna har varit fullbokade och stora succéer. Vi arbetar för att allt ska bli ännu bättre denna gång, missa inte denna roliga cup. Klasserna i cupen spelas intensivt under en dag. Vi följer upp succén från senaste åren med ett snabbt spelschema för alla, det kommer att vara kortare väntetider och snabbare turnering
Flickor 05/06, 07 och 08 - max 6h minst 5 matcher.
Flickor 09 och 11 - max 5h minst 4 matcher.


Vi behåller det uppskattade formatet med längre matcher men tight spelschema, räkna med att någon av matcherna ligger direkt efter varandra. Några av klasserna spelar final final sent på kvällen, F05 på fredagen och F07 kväll på lördagen. Självklart är detäven i år gratis frukt till spelare och fri frukt, kaffe och te till ledarna. Allt för att energin ska vara på topp under alla turneringstimmar.

Vi tar mot 5-8 st lag per klass och räknar med att fylla cupen (som alltid). Chansa inte utan anmäl direkt.

Det är 8 lag i alla klasser med slutspel, etta och tvåa till A-slutspel, trea och fyra till B-slutspel.

Fut5aLucia är främst en cup för breddlag med ambition. Ligger ni i absolut topp på svår serie eller spelar många cuper där ni alltid vinner A-slutspel vänligen välj en annan cup.

Avgifter:

Lagavgift 1950:- i alla grupper med slutspel

Lagavgift 1150:- i alla grupper utan slutspel

Avgifterna betalas in på plusgirot 4009458-3 glöm inte ange lag och åldersklass

Vid frågor kontakta

New Mill Indians koordinator David Nilsson 070 - 7952960
e-post:futsalucia@outlook.com


SEFAB