Välkommen till Luciacupen 2021

Fässbergs IF Lucia cup ställs in på grund av ökad smittspridning av COVID 19

Med anledning av den ökade smittspridningen i kombination med de nya restriktioner som idag trätt i kraft ser vi oss dessvärre tvungna att gå ut med det oerhört tråkiga beskedet att vi ställer in årets Luciacup, som skulle gått av stapeln nu till helgen den 10-12 december.

Detta har verkligen inte varit ett lätt beslut att fatta, men efter att ha tagit alla tillkomna aspekter i beaktande och diskuterat olika tänkbara scenarier internt har vi kommit fram till att vi inte kan genomföra den här cupen, med flera tusen personer inblandade, på ett sätt som inte skulle riskera att bidra till en ökad smittspridning.

För att nämna ett par av alla de aspekter vi beaktat är det först och främst med tanke på att Folkhälsomyndigheten rekommenderar alla att hålla avstånd till andra människor i offentliga miljöer, särskilt inomhus, även de som är vaccinerade samt barn. Aktiviteten som lokal i kombination med hur matcherna planerats gör det tyvärr svårt att följa detta över huvud taget. Under denna cup skulle vi också erbjuda servering, för att underlätta för alla de som är på plats under många timmar, vilken då omfattas av de nygamla smittskyddsåtgärderna för serveringsställen och därigenom ber om bland annat avstånd och möjlighet till alternativa kösystem. Det är också så att vi som arrangör känner en form av arbetsgivaransvar för alla de volontärarbetande föräldrar som vi därmed inte heller önskar utsätta för extra risker.
Med endast två dagar kvar till tänkt cup ser vi det inte genomförbart att ställa om för att möta de punkter som kanske vore möjliga, med undantag för de rent fysiska begränsningar vi har i lokalutformning etc, men framförallt har vi den ökade smittspridningen såväl i samhället i stort men även runt om i våra skolor (där vi har såväl spelare som domare) att ta hänsyn till.

Vi hoppas på er förståelse för detta beslut och beklagar olägenheten det medför er!

Självklart återbetalar vi alla anmälningsavgifter med anledning av detta, så vi ber er att skicka ett mail till aterbetalning@fassbergsif.se där ni anger "Luciacup återbetalning" som ämne och i mailet sedan uppger följande info;
- Fakturanummer på den fakturan ni en gång betalade (om ni har det)
- Föreningens namn
- Åldersklass samt P/F
- Antal lag ni betalat för
- Kontonummer för återbetalningen
Senast den 19/12 behöver vi ert mail om detta så betalas avgifterna tillbaka under veckan därefter.

Vi tar nya tag och hoppas på ett begränsningsfritt 2022, med nya möjligheter till cuper och mycket fotboll.
En riktigt fin Lucia önskar vi er så länge!

Med vänlig hälsning
Michel Lyrstrand
Ordförande Fässbergs IF

Mer på nätet

Vi finns även på: