Välkommen till TFK 2012 Invitational 2023

OBS!Det finns ännu utrymme för ytterligare 1-2 deltagande lag, varför anmälningstiden är förlängd.

För intresseanmälan, skicka mail till tfk2012invitational@gmail.com eller meddelande till 0736418984. Lag bjuds kontinuerligt in tom 23/7 eller tills turneringen är fulltecknad.

Välkommen till den andra upplagan av Täby FK 2012 Invitational, en inbjudningsturnering med fokus på kvalitet och spelglädje!Under förra årets premiärturnering bjöd inbjudna lag från Stockholm, Sörmland, Uppland, Västmanland och Skåne på mängder av matcher av riktigt hög kvalitet. Trots att vi inte hade vädret med oss var spelglädjen påtaglig under de två speldagarna och alla lag var mycket nöjda med arrangemanget. Nivån på motståndare i synnerhet och den höga kvaliteten på matcherna framhölls som extra positivt. I år bjuder vi in lag från hela Sverige samt våra nordiska grannländer, vilket gör att vi har alla förutsättningar att överträffa succén från i fjol!

Turneringen riktar sig till pojklag födda 2012 som befinner sig på nivå svår-extra svår och/eller är ledande i sitt distrikt.

Turneringen spelas i Täby norr om Stockholm över två dagar helgen 12-13/8. Dag 1 spelar alla lag ett inledande gruppspel. Därefter sker en ny indelning inför dag 2 då lagen möts i nya avslutningsgrupper. Alla lag garanteras minst 5 matcher a 2x20 minuter.

Anmälningsavgift: 2495kr.

Senaste nytt