Fotbollsturnering på Gotland, bara för tjejer

Spelformer:
F13 och F14, 9 mot 9, F15 och F16, 11 mot 11.
Gruppspel där alla möter alla i 3-5 matcher.
Finalspel för samtliga lag efter resultaten i gruppspelet 1 eller 2 matcher.
Totalt spelar lagen 5-6 matcher.
Alla matcher spelas på bra naturgräsplaner och med godkända distriktsdomare.

Mat och boende:
Cupen erbjuder boende i klassrum och helpension. Alla måltider serveras på en lunchrestaurang i närheten av fotbollsplanerna. Givetsvis kan de lag som ordnat annat boende också äta där. Boendet är på gångavstånd från planerna, men ett bra tips är att hyra cyklar till laget. Cykel är ett alldeles utmärkt sätt att transportera sig på i Visby.

Vattenland:
Näst sista speldagen ger vi utrymme för lagen att besöka Kneippbyns vattenland, samt att i samband med kvällens middag, umgås med de andra lagen.

Resan hit:
Färjorna till och från ön går mellan Visby och de 3 fastlandshamnarna Oskarshamn, Västervik och Nynäshamn. Under sommaren är det stort tryck på båttrafiken, men är ni bara ute i god tid och bokar via den särskilda bokningskanalen Idrottsrersor, får ni bra platser och bra priser på er båtresa. Alternativet är flyg till Visby. Under sommarmånadernaflyger ett antal bolag direkt till ön, från flera olika platser på fastlandet.
Hur ni än tar er hit så hjälper vi er med packningen mellan hamnterminalen/flyget och ert boende. Vi har även begränsade möjligheter till persontransport till och från flyget.

Ta med familj och vänner.
Förutom att Gotland är ett kanonställe att spela fotboll på, så är det också en ö som gjord för semester. Ta med familj och vänner och passa på att njuta av härliga sandstränder och spännande nöjesliv. Samma dag som cupen slutar, börjar ön berömda Medeltidsvecka. Stanna några dagar extra och njut av sommaren på Gotland.