Zcooly Cup kommer tillbaka 2021!

På grund av rådande omständigheter och osäkerheten kring Covid-19 har vi tyvärr tvingats ta det tråkiga beslutet att ställa in årets Zcooly Cup.

Varje sommar arrangeras Zcooly Cup på Svenska Stenhus Arena - en cup som sprider glädje och härliga sommarminnen till både barn och familjer. Tyvärr blir så inte fallet i år. Vi är oerhört ledsna för detta och har i det längsta letat efter lösningar på hur vi kan genomföra denna fantastiska fotbollscup. En cup som inte bara innebär fantastisk fotbollsspel utan som också erbjuder så mycket mer. En helg proppfylld med aktiviteter för både barn och vuxna, aktiviteter så som minigolfspel, träning, fiske, pyssel och spelande av lärande spel – det får helt enkelt vänta till nästa år, men då lovar vi att bjuda på lite extra allt.

För er som är anmälda till Zcooly Cup 2020 kommer vi flytta över anmälan till Zcooly Cup 2021, som går av stapeln20-22 augusti. Vi längtar efter att träffa er nästa år!

Som lite plåster på såren har vi fått möjlighet att erbjuda alla lag 60 dagar gratis av lärande spel via vår samarbetspartner Zcooly. Zcooly förvandlar läroplanen till kul spelupplevelser genom att kombinera spelmekanik med pedagogik. Målet är att alla barn mellan 5-12 år ska få uppleva glädjen i att lära sig och lyckas i skolan. Genom koden zcoolycup2020 får du 60 dagar gratis, du kan även prova på via denna länken:https://zcooly.se/kampanj/zcoolycup2020

Tack för er förståelse och hoppas vi ses nästa sommar!