Stockholms Innebandyförbundets tävlingsregler gäller.

För HJ, dam, pojkar röd och DJ gäller följande:Lagen indelas i grupper där alla möter alla i respektive grupp. Handikappsstraffar i serierna Dam.

Om två eller fler lag har samma poängsumma avgörs placering enligt följande:

2. Inbördes möte

3. Flest antal gjorda mål

För lag som som spelar slutspel samt förutsatt att vi är 8 lag per klass går alla vidare till kvartsfinal där 1:an möter 4:an i andra gruppen och 2:an möter 3:an i andra gruppen.

Matchtider

Matchtider för röd nivå och äldre är 2x15 minuter i gruppspelet och i slutspelet tills finalen, finalen spelas 2x20 min. Klockan stannar enbart vid mål eller med domarens beslut. I slutspel är sista minuten är effektiv speltid.

Vid oavgjorda matcher i slutspelet gäller sudden death max 5 min, sedan straffar först 3 st/lag och därefter 1/lag tills avgörande sker. I sudden death straffarna får samma spelare lägga hur många straffar som helst.

Time-out får endast tas i slutspelsmatcher.

Inget slutspel för blå nivå. Deras resultat visas endast på matchtavlan, inget redovisat resultat i någon tabell för blå nivå. Matchtid 2x15 minuter, ingen effektiv speltid.

Matchstraff

Matchstraff 1 ger avstängning i aktuell match.
Matchstraff 2 ger avstängning i aktuell match och ytterligare match.
Matchstraff 3 bestämmer tävlingsansvariga följderna. Dock minst en matchs avstängning.

Preliminära matchtider

Fredag kl 16-22
Lördag kl 09-22
Söndag kl 09-122

WO

Om laget är mer än 10 minuter försenat till match från angiven matchstarttid får motståndarlaget tillgodoräkna sig segern med 3-0. Beslut om WO tas av tävlingsansvariga.

Priser

5000 kr till vinnarna i HJ, DJ och Dam

Pokal+ medaljer till vinnande lag i pojkar mörkröd och ljusröd

Medaljer till alla lag i pojkar blå

Laguppställningar/matchprotokoll

Lägg in ert lag på er lagsida senast två dagar innan cupstart.

Dispenser

Varje lag får ha fler än två överåriga i truppen, men endast använda två överåriga/match.

Den/de spelarna får endast vara ett år för gamla för sin klass.

Den dispensen är generell och man behöver inte skicka in något ansökan för detta.

Inga övriga dispenser tillåts.

Flickor får spela i pojkklasser.
Samma dispensregel gäller som ovan.

Deltagare per lag

Det finns ingen begräsning på hur många spelare som får spela för laget under turneringen, dock max 20 spelare per match.
En spelare får bara representera ett lag i samma klass i turneringen.