REGLER Stabæk Jentecup 2022

Spilletider & utvisninger:

Småjenter: 1 x 25 min. Utvisninger: 2 minutter, Utvist spiller blir erstattet av ny spiller (personlig utvisning).

Lillejenter 1 x 20 min. Utvisninger: 2 minutter, Utvist spiller blir erstattet av ny spiller (personlig utvisning).

Minijenter 1 x 20 min. Ikke noen utvisninger i denne klassen.

Microjenter 1 x 15 min. Ikke noen utvisninger i denne klassen.

Småjenter:

9er bandy på 9er bane. Banene har kun vant på langsidene. Hvert lag spiller med 8 utespillere pluss en keeper. Hjørneslag utføres som vanlig fra hjørnet, og motstanderne bak dødlinjen. Straffeslag skal slås fra et straffepunkt.

Lillejenter 2010 og 2011:

7er bandy på 7er bane. Banene har kun vant på langsidene. Hvert lag spiller med 6 utespillere pluss en målvakt. Hjørneslag utføres som vanlig fra hjørnet, og motstanderne bak dødlinjen. Straffeslag skal slås fra et straffepunkt.

Minijenter 2012 og 2013:

Microjenter:

3er bandy på 3 er bane. Banene har vant rundt hele banen. Hvert lag spiller med 3 utespillere (ikke noen keeper). Det dømmes ikke hjørneslag og straffe i denne klassen, men frislag som trekkes ut. Dommernes skjønn avgjør.

Lagskjema til hver kamp:

Innen første kamp i turneringen må alle lag legge inn i oversikt over spillere og lagledelse i cupmate.

Det er ikke tillatt å benytte samme spiller på forskjellige lag innen samme klasse. Om ikke annet er avtalt med turneringsledelsen innen turneringen starter.

Alle spillere skal føres opp på et lagskjema som leveres til sekretariatet senest 30 minutter før kampstart. Dette skjemaet skal fylles ut før hver kamp. Hvis det ikke er noen endringer i lagoppstillingen, skal dette meddeles til sekretariatet innen samme tidsfrist.

Regelverk:

Ellers i turneringen gjelder NBFs regelverk.

Ferdsel på banen:

Det er STRENGT FORBUDT å gå på isen uten skøyter. Lagledere, foreldre, publikum og andre som ikke har skøyter på bena må stå på tribunen. Mellom banene er det plass til spillere og lagledere MED skøyter.