Sagt om HaboCupen

Askims IK 2018
Tack för en fantastiskt trevlig cup! Fint arrangerat av er klubb och det var roligt att möta "nya" lag för oss. Både vuxna (ledare/föräldrar) och barn (spelare/syskon) hade jätteroligt och våra tjejer var trötta och lyckliga på hemvägen. Mvh Jessica/Tränare F06 Askims IK

P18 IK skrev följande om cupen 2016:
Så är årets fastlandscup slut för den här gången.
Återigen åker vi hem från en helt fantastisk cup i Habo.
Jag blir så otroligt imponerad över hur hela arrangemanget kan rulla på helt prickfritt (iaf så som vi som kommer utifrån upplever det).
Det är trots allt en cup som endast är fem år gammal som gått från ca 20 lag till 113 lag under den tiden. Att då kunna leverera en cup som håller så här hög nivå på varje respektive del (tex boende, bemötande, service, mat, organisation) är för mig jätteimponerande.

Röster om HaboCup 2014: Pelle, lagledare, NGIS P04 Tack för en mycket bra genomförd cup, trevligt bemötande, fina 7-mannaplaner, duktiga och rättvisa domare. Vi kommer som ni kanske förstår gärna igen nästa år...

Tomas Sköld, Fornåsa IF
Helt underbar cup!
Bra organiserat, trevligt folk, bra planer, god mat mm.
Och visst är det underbart med ungdomsfotboll och att så många lag kan samlas på ett och samma ställe och lira boll. Att sedan se sin egens klubbs barn, efter en heldag med matcher, blanda sig med andra lags spelare och fortsätta spela boll inne i sporthallen, bara det gör att man blir glad.
Att höra någon av grabbarna säga att man skulle vilja vara kvar några dagar till, det värmer det också. Att sedan få ett sms där mamman skriver om deras åttaåriga son, som hade svårt att somna på söndagskvällen, för att han tänkte på målet han hade gjort.
Ja, då känns det som att vi alla är vinnare
Tack för i år och ha en trevlig sommar!

Aslan Akbas, förälder, Assyriska BK (Göteborg)
Vill å Assyriska BK vägnar tacka er för ett fantastiskt bra genomfört cup i helgen, det är andra året i rad som vi kommer från Göteborg föra året var det våra P03 och i år var det P04 under båda åren som vi har varit med så har vi bara positiva minnen från Habo.
Med er väl organiserat cup och ert gästvänlighet gör att våra grabbar med ledare och föräldrar ser framemot detta varje år.
Vill bara säga ännu en gång stort tack och lycka till även nästa år.
Sedan att vi har vunnit båda åren 1:a pris är bara ett plus.
Önskar er lycka till i klubben och trevlig sommar.
En av föräldrarna som har varit hos er i 2 år.

Röster om HaboCup 2013: Krister Karlsson, ledare Ulricehamns IFK Jag vill bara tacka för en mycket trevlig cup helg i Habo!
Ni hade gjort ett fantastiskt bra arrangemang.
Allt klaffade fint för Ulricehamns lagen.
Vill att du framför detta till cup kommittén.
Med förhoppning om återseende nästa år!
Kan passa på att göra lite reklam för vår egna cuper Lassacup och ungdomscupen som kanske kan vara något för era lag nästa år.
http://www2.idrottonline.se/UlricehamnsIFK-Fotboll/Cuper/

Marie ledare Zenith F02
Ett STORT tack från oss ledare, spelare och föräldrar från IK Zenith F02.
Jag har bara hört positiv respons från alla runt omkring vårt lag.
Det märks att ni lagt ner ett otroligt arbete och kan vara stolta över det
engagemang som man förstår att alla i er förening bidragit med.
När man själv är engagerad vet man vilket arbete som ligger bakom för att allt ska fungera på ett sådant här proffsigt sätt.
Vi kommer bara att ösa beröm över er cup i kontakt med övriga lag i Zenith samt andra Göteborgsklubbar.
Hoppas att vi ses nästa år igen.
Alltid kul att försöka försvara sin cuptitel. :)

Röster om HaboCup 2012

Janne Exius, Ledare Linghem SK
Boende = Kanonfint i Alléskolan, bra med ”entrévakterna” som hade koll på alla tider med mat, disco, speltider osv, vi hade både gluten och andra matallergier och det var inga problem, ”mat-tanterna” hade bra koll.
Cupen = Bra där också, ordning och reda, snabb uppdatering av matchresultat, alltid arrangörer tillgängliga för frågor, rent o snyggt (eloge till ungdomarna som hela tiden gick runt och städade), synd bara utifrån vårt perspektiv att det bara blev en F12-serie eftersom vi hade anmält F11 och F10, men vi knep en fjärdeplats till slut.
Domare = Bra och tydliga.
Jag kommer att rekommendera andra lag att anmäla sig till er Cup 2013.

Mikael Sundelius, Hovslätts IK
Vill tacka och berömma Er alla som har deltagit i arrangemanget av Habo Cup!
Mycket trevligt och uppskattat av oss att få deltaga.
Hoppas att vi syns i nästa års upplaga av Habo Cupen...
Tack!