Så fungerar Cupmate

Med Cupmate får du allt som behövs för att kunna arrangera din cup på bästa sätt. Cupmate är helt webbaserat, vilket betyder att du kan både besöka och administrera cupen oavsett var du befinner dig och vilken enhet du använder (dator/surfplatta/smartphone), så länge du har tillgång till internet.

Cupmate innehåller bland annat: hemsida för cupen, anmälningsformulär där lagen även kan skapa lagkonto, ekonomifunktion, seedning/lottning av grupper, spelschema, resultathantering, anmälningsformulär för domare, domartillsättning, dispenshantering av överåriga, statistik (skytteliga osv), transport-/boendemodul, matmodul, app för cupen, flera språk, bildgalleri mm.

För mer utförlig beskrivning vad du får hos Cupmate läs Mer information om Cupmate

Nedan beskrivs i korta drag hur du arbetar med Cupmate:

1. Beställ cup

När du har beställt din cup kan du lägga upp all information kring cupen. Du kan välja att betala direkt med kort/internetbank (via Payson) eller via faktura. När cupavgiften är inbetald kan du även skapa klasser, grupper, ta emot anmälningar till cupen, skapa spelschema osv.

2. Lägga upp åldersklasser

När du har lagt upp klasser dyker anmälningsformuläret upp automatiskt på hemsidan och lag kan anmäla sig till cupen.

3. Ta emot anmälningar

När lagen anmäler sig till cupen skapar de även lagkonto, där de sedan kan uppdatera sin information, lägga in sina spelare bl.a.

4. Skapa grupper och slutspel

Du skapar sedan grupper och slutspel till respektive klass. Du kan antingen plancera in lagen själv i grupper eller använda funktionen för seedning och lottning av grupper.

5. Skapa spelschema

Matcherna läggs sedan upp manuellt eller genom att generera spelschema automatiskt.

Så här skapar du spelschema i Cupmate:

 

6. Fyll i resultat, tabell, statistik

När du sedan fyller i resultat räknas gruppens tabell ut automatiskt.

Du kan även lägga in statistik till varje match.

När du fyller i resultat i slutspelsmatcher flyttas lagen automatiskt över till rätt match i nästa nivå.

Tack för ett superbt och enkelt program."
Daniel Ax, IFK Tumba Fotboll.

Tack för ett underbart stöd i produkten Cupmate. Vi är så otroligt glada att vi hittat hit. Cupen har trots en del regn flutit på fint och såväl barn som ledare och föräldrar har lämnat oss nöjda. Mycket på grund av att det underlättar så mycket för oss. [...] Jag har sällan upplevt service som är i närheten av så bra som den du ger. Tusen tack för allt!"
Peter Mattsson, Pilsbocupen.

Jag är uppriktigt talat arg över att jag inte kände till Cupmate tidigare! Det hade besparat mig så otroligt många nedlagda timmar och sena kvällar med administration."
Adam Stighäll, cupansvarig på The Beach och fd cupgeneral på NLBS.