#8 - Ti 28 nov 21.10 - Klass A Grupp A - Skultuna IP
Tramps
1 - 13
Robotics

Tramps som hade kort om folk och lånade in folk från Bocksjön började matchen mycket starkt. Robotics fick knappt låna bollen de 4-5 första minuterna och Tramps tog då ledningen med 1-0. Efter den chockstarten samlade Robotics ihop sig och fick igång sitt spel. Robotics tog över totalt men Tramps försvarsspel och målis var mycket bra och var i vägen för alla försök från Robotics sida. Under den perioden var Tramps målis var totalt omutlig men tillslut kom 1-1. Över halva matchen hade då gått och Tramps slet heroiskt vidare men Tramps kom knappt ur egen zon då Robotics tryck fortsatte. Robotics gick upp till ledning 4-1 och Tramps höll ändå emot rätt bra. Robotics trummade på och målen kom oftare och oftare bakom Tramps målis som fick mindre och mindre hjälp från sina backar. Siffrorna stannar tillslut på 13-1 i favör för Robotics. Tramps gör en strong match men Robotics tyngd hade Tramps inget motmedel mot.