Boende

Sovsalar 

Om ni väljer att bo i sovsal så är det på vandrarhemmet där rummen rymmer 16-20 personer/rum. Dusch och toalett ligger i anslutning till rummen. Det finns våningssängar i rummen med madrass, täcke och kudde. Ni behöver ta med egna sängkläder. 

Adressen hit är Kasernvägen 7, 68154 Kristinehamn och det ligger knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas. 

Inchekning sker i receptionen och receptionen är bemmanad 24/7. Det finns gemensamhetsutrymmen med möjlighet till spel, häng eller genomgångar i huset. Alla måltider kommer serveras i samma byggnad som sovsalarna vilket är väldigt bekvämt för er. 

Stugor
Det finns möjlighet för er att bo i fina stugor på campingområdet. Stugorna är 4-6 bäddars och ligger på addressen
Presterudsallén 2, 681 55 Kristinehamn som är knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas. Ni behöver ta med sängkläder till stugorna. 

Incheckning till stugorna görs i receptionen innan kl. 15.00 på fredagen, kommer ni senare så får ni nycklarna och information till ert boende nere i Kristinehamns Arena. 

Bor ni i stugorna så äter ni fruksot på herrgården som ligger på campingområdet, lunch och middag serveras på vandrarhemmet där sovsalarna ligger. Se adress ovan. Partners