Regler

Turneringen spelas med 6 deltagandelag som möter varandra i en enkelserie. Därefter blir det semifinal och final. Detta innebär att alla lag spelar minst 5 matcher.

Om två lag skulle hamna på samma poäng är det målskillnad som skiljer lagen åt, skulle det vara samma målskillnad så räknas antal gjorda mål och skulle fortfarande inte gå att skilja lagen åt är det antal insläppta mål. Skulle lagen ha exakt samma målskillnad så är det inbördes möten som räknas. Om det fortfarande inte går att skilja lagen sker lottning

För varje aktiv manlig hockey eller bandy spelare som finns i ett lag får motståndaren 1 straffslag upp till 5 aktiva för varje aktiv spelare utöver fem får motståndaren 2 straffslag.  Exempel Lag A har 4 st aktiva spelare i sitt lag och har därmed 4 straffar mot sig. Om ett lag har fler än 5 aktiva spelare i sitt lag så får man 2 straffar för varje aktiv spelare över 5. Det innebär alltså att om ett lag har exempelvis 7 aktiva spelare så får man först 5 straffar för de första fem aktiva dessutom får motståndaren ytterligare 4 straffar för de 2 spelare över 5 aktiva.

Straffarna går till så att man efter avslutad  match får skjuta pucken från mitten mot motståndarens mål. Utan målvakt. Samtliga straffar skall läggas. Det vill säga att om Lag A har 2 aktiva i sitt lag och Lag B har 1 aktiv i sitt lag så ska Lag A lägga en straff och Lag B 2 straffar. Straffläggningen är tidsbegränsad till 5 minuter har man inte hunnit lägga straffarna inom 5 minuter får man inte lägga dem. Lagen väljer en ej aktiv spelare som får lägga straffen.

Veteranregler gäller. Det innebär tacklingsförbud och även förbud mot slagskott.

2o minuter rullande tid. Domaren har rätt att stoppa tiden vid exempelvis skada på spelare som behöver vård.

Om det skulle vara oavgjort efter straffläggningen i finalen spelas 5 minuter sudden death med 4 spelare var på isen. Skulle det fortfarande inte vara avgjort. Avgörs matchen med vanliga straffar  mot målvakt i sudden format. Det lag som vinner lottning väljer om man börjar eller inte.

Vinnande företag erhåller ett vandringspris. Vandringspriset får vinnande lag disponera fram till nästa turnering. Vinner samma företag turneringen tre gånger så får man behålla vandringspriset.

 

Sponsorer