Sista betalningsdag och information om spelordning

15 maj 2014

Fredag 16/5 är sista dag att betala deltagaravgifterna. Riskera inte att bli utan plats i årets Storsjöcup genom att glömma detta.
 
Vi vill också be alla lag som ev inte kommer att kunna delta att så snart det bara är möjligt meddela oss att ni drar er ur (trekker er). Detta då det blir stora problem med spelordningen och för andra lags planering om ni drar er ur sent. Det kan dessutom bli kostsamt för er.
 
Vi vill också informera om att första match i årets Storsjöcup kommer att spelas tisdag morgon 08.00. Men vi ser gärna att alla lag är på plats redan måndag kväll. Det är ju också bra för era förberedelser.
 
Grupplottningen hoppas vi kan ske i slutet av maj, men spelordningen kan komma att dröja en god bit in i juni. Detta på grund av att spelordningen bl a är beroende av hur lagen placeras i förläggningar, och den planeringen är beroende av att vi är säkra på att alla anmälda lag kommer att delta. Vi vill naturligtvis helst inte heller göra förändringar i spelordningen efter att vi lagt ut den.


Tillbaka