Information

Villkor för att anmäla ett lag

Anmälningen är bindande och efter den är genomförd på hemsidan måste deltagaravgiften betalas inom fem arbetsdagar på bankgiro 5920-1392. Genom att genomföra anmälningen så accepterar ni att spel sker på egen risk. Klicka på länken i den högra menyn eller längst ner på sidan för att anmäla ditt lag.

Om inloggning

Då du anmäler ett lag så väljer du Login och Lösenord för ditt lag. Du kommer att själv kunna logga in och lägga in spelare till din spelartrupp och vilka som deltar i kommande cuper bland annat. Frågor om detta? Klicka "Kontakt" i menyn ovan.

Återbud

Om Ert lag inte kan delta eller vill dra tillbaka sin anmälan återbetalas 50 % av anmälningsavgiften förutsatt att ni meddelat arrangören. Om man inte meddelar sin frånvaro senast 14 dagar innan cupstart eller inte närvarar på bestämd matchtid debiteras laget med 400 kr/match och förlorar respektive match med 3-0.

Viktigt vid inbetalning

Märk inbetalningen med Ert lagnamn. Er anmälning är inte godkänd före inbetalningen är genomförd till bankgiro 5920-1392.

Anmälning till After Beach

Vi behöver din mailadress och ditt namn. Anmäl dig via formuläret. Du kan anmäla dig till After Beach fram till 6 oktober. Anmälningen är bindande. Läs mer om After Beach under "Turneringsinfo".

Sista anmälningsdag:

2010-10-07

Anmäl ditt lag här

Sponsorer