Information

Anmälan sker genom att anmäla sitt lag här på sidan. Glöm inte uppdatera era uppgifter såsom mobilnummer, lagledare, tröjfärg etc. Tänk på att lägga in era spelare så snart som möjligt med fullständiga personnummer senast 30/6

Anmälningsavgiften skall vara inbetald senast sista anmälningsdag 15/6 för att man skall ingå i lottningen men vi ser helst att inbetalningen görs i samband med att laget anmäls. Detta för att vi säkert ska veta att klasserna fylls upp till 6/8 lag i respektive klass. Kostnad är 2000 kr per lag. Det är en begränsning i antal lag i år (6 herr och 6 dam) på grund av att Stockholm endast har en beachsoccerplan på Gärdet. Blir det ökad förfråganfrån fler lag så tas beslut senare om att utöka antalet lag. Det beror helt enkelt på att kunna genomföra kvalet innan 3 juli och med bara en plan att tillgå. Först till kvarnprincipen gäller de första 6 betalande lagen i respektive klass. Blir det fler anmälda lag står dessa i turordning efter anmälningsdatum. Herrar spelar den 1 juli . Damer spelar den 2 juli.

Anmälningsavgiften inbetalas till Beach FF:s bg 193-2532. Märk inbetalningen med lagets namn och klass. Alla spelare måste vara försäkrade vilket antingen ni blir automatiskt genom er licensiering som fotbollsspelare i annat fall måste en tilläggsförsäkring tecknas (se nedan).

Årets turnering för herr och dam ingår i SM och det är således endast föreningsanslutna lag som får deltaga.

Alla måste vara medlem i den förening man representerar. Om spelare ej har spelarlicens kan man lösa detta genom att betala 20 kr (per spelare och vid betalning av anmälningsavgiften) som gäller som försäkring under turneringen. Uppge vilken/vilka spelare det gäller.Försäkringsinfo finns under föreskrifterna.

Har ni funderingar så hör gärna av er till mig: inger@beachff.se 070-624 77 70

Damklass och herrklass spelas 1juli och 2 juli ca 9.00-19.00. Spelschemat kommer ut efter midsommarhelgen. Omklädningsrum finns.

Anmälan görs på denna hemsida och anses gällande när inbetald anmälningavgift är mottagen. Inga återbetalningar görs.

Informationen uppdateras löpande

Uppdaterad 2017-06-13

Sista anmälningsdag:

2017-06-21

Anmäl ditt lag här

Sponsorer