Information

Välkommen till Åby Träningsmatch Cup 2019!

Åby Träningsmatch Cup är en populär fotbollscup som vänder sig till ungdomar 10 -15 år. Cupen spelas alltid de två sista helgerna i mars -och lockar både pojk- och flicklag. Turneringen är populär bland svenska lag och norska lag och många klubbar återkommer flera år i rad.

Se hur Er form är innan seriestarten. Här finns möjligheten att få möta olika lag från andra seriesystem och regioner. Vi bjuder in Flicklag och Pojklag, tanken är att det ska vara 20 min av kvalité under matcherna och varje lag spelar minst 4 st matcher.

Anmälan:

Anmälningsavgift:1700:-/lag.Sista anmälningsdag: 20 februari 2019Klicka här för anmälanvia cupmate.nu.För att anmälan skall vara giltig måste anmälningsavgiften samtidigt inbetalas påvårtPlusgiro: 241231-0(Viktigt att ange lagnamn+pojk eller flicklag). Varje förening har rätt att anmäla mer än ett lag.Dispens:Ges upp till 3st äldre spelare som är 1 år äldre.

Information:

kansli@abycup.seKlicka här för anmälanvia cupmate.nu

Mycket mer än en fotbollscup!

Åby Träningsmatch Cup har utvecklats till något mer än en vanlig turnering. Under en dag pågår en fotbollsfest på två fotbollsplaner(konstgräs) i trevliga Mölndal 10 min från Göteborg city. Allt perfekt organiserat så att spelare, ledare och anhöriga kan koncentrera sig på det viktigaste – det egna laget. Till turnering 2019 satsar vi vidare på att göra Åby Träningsmatch Cup till en av Sveriges bästa försäsongsturnering som kan vara en del av ert träningsläger i Göteborg/Mölndal. Det finns möjligheten att ligga på träningsläger under Åby Träningsmatch Cup se informationen till närliggande.

Boende max 5 min gångavstånd till planerna(Åbyvallen)

GOOD MORNING MÖLNDAL

031-67 96 30

Boende max 10 min gångavstånd till planerna(Åbyvallen)

Scandic Mölndal

031-751 52 00

Sista anmälningsdag:

2019-02-20

Anmäl ditt lag här