Information

Avgift och antal lag:

Cupen kostar 1200 kr per lag.

Vill ni anmäla flera lag, anmäl ett åt gången. Ange samma epostadress och lösenord vid varje anmälan.

Antal lag är begränsat, så först till kvarn som gäller. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antal anmälda lag per klubb, för att göra det möjligt för fler klubbar att delta i cupen. Vi tillåter max två lag per klubb fram till att vi ser att inte fler klubbar vill anmäla sig.

Bekräftelse:

Bekräftelse på deltagande skickas ut snarast efter anmälan.

Betalning:

Betalning sker till Knivsta IK:s bankgiro 892-0084 och skall vara Knivsta IK tillhanda senast den 03 maj. Ange klubb och lag namn. Vid utebliven betalning är anmälan ogiltig, laget stryks från cupen och ersätts med lag på väntelistan.

Anmälningsavgiften återbetalas ej efter sista anmälningsdag, om inte ersättningslag ordnas.

OBS!

Var noga med att skriva lagets namn och klass när ni betalar. T ex. Knivsta IK P03


Lägga till spelare:

För att lägga till lagets spelare på hemsidan och till cupen behöver du först anmäla laget och på så sätt få en inloggning.

Logga in genom att klicka på"Logga in"i menyn, välj ditt lag och fyll i de uppgifter du lämnat när du anmälde laget.

Du kommer nu till en ny sida. Här måste du fylla i flera uppgifter som adress, telefonnummer mm.

För att anmäla spelare i laget, klicka i menyn på "Spelare". Till höger i det fönstret kan du nu lägga till spelare. Det som är viktigt är namn. Har spelarna specifika tröjnummer så kan ni även lägga till det.

När alla spelare är upplagda behöver de kopplas till Pilsbocupen. Det gör du genom att i menyn klicka på "Spelare i cup".

Till höger i fönstret har du nu alla spelare som du lade till tidigare. Efter varje spelare finns en "lägg till" knapp. Klicka på den för att koppla spelare till Pilsbocupen.

Det blir lite administrativt arbete första gången. Positivt är att nästa gång du anmäler laget till Pilsbocupen så har spelarna sparats och du behöver endast lägga till nya spelare och koppla dem cupen.

Sista anmälningsdag:

2019-05-07

Sponsorer

Samarbetspartner