Information

Kostnader

I Parkcupen betalar ni endast en lagavgift. Hos oss slipper ni enskilda deltagaravgifter vilket minskar er administration samtidigt som ni sparar pengar. Vi vill att alla ska har möjlighet att deltaga i Upplands största fotbollscup för barn och ungdomar.

Lagavgiften för nästa år cup är fastställd till följande:

9 mot 9: 1800 kr per lag
7 mot 7: 1600 kr per lag
5 mot 5: 1400 kr per lag

Anmälan är inte giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Först till kvarn gäller då antalet platser är begränsat.

Sista anmälningsdag är 11 september men observera att cupen har blivit fulltecknad innan sista anmälningsdag de senaste åren. År 2023 tvingades vi tyvärr tacka nej till över 100 lag som stod på reservlista. Så säkra er plats redan nu!

Återbetalningar vid inställd cup

Om cupen måste ställas in på grund av Covid-19 pandemin, eller på grund av annan orsak, kommer alla anmälningsavgifter att återbetalas.

Återbetalningar vid avanmälan

Vid avanmälan senast 6 veckor innan cupens startdatum återbetalas anmälningsavgiften minus en administrativ avgift på 350kr.

Vid avanmälan mindre än 6 veckor innan cupens startdatum återbetalas anmälningsavgiften minus en administrativ avgift på 750kr endast om det finns lag på reservlistan eller om alla platser i den aktuella klassen senare fylls med lag som betalar full anmälningsavgift. Om det inte finns lag på reservlistan, eller om klassen inte fylls med andra lag som betalar full anmälningsavgift kommer anmälningsavgiften inte att återbetalas.

Sista anmälningsdag:

2024-09-11

Anmäl lag