Välkommen till OBOS-Cup 2020

Vill ni vara med på en härlig fotbollshelg i Vetlanda, den 10/10 - 11/10? Missa då inte att anmäla ditt lag till OBOS Cup!

Det blir tredje gången vi arrangerar OBOS Cup och vår vision är att bli en av landets mest attraktiva bredd-cuper där vi fokuserar på glädje och gemensakap. Hittills har OBOS Cup varit en succé.

Drivet är också att utveckla breddfotbollen så att vi kan behålla så många spelare som möjligt så länge som möjligt.

Vi har en målsättning att hålla en hög kvalité på hela arrangemanget så att alla får en underbar fotbollshelg.

Dispens: Max 2 st. överåriga (1år) samtidigt på plan, 3 st. om det inkluderar målvakt. Vid önskemål om undantag från dessa regler, hör av er med en motivering. Därefter tar arrangören beslut i frågan.

Antal lag: Max 16 lag

Spelform: 11-manna. alla lag är garanterade 4 matcher. Gruppspel och slutspel A och B. Speltid 2 x 20 min. (A-final 2 x 30 min.)

Antal planer: 3 st. (1 st. konstgräs och 2 st. naturgräs)

Deltagaravgift: 750 kr/pers. betalas senast 31 augusti, 800 kr/pers. vid incheckning redan från fredagkväll.

Anmälningsavgift: 1500 kr/lag, betalas senast 31 augusti

Bg: 672-8075

Viktig information om anmälan, lag som erlägger avgiften flyttas direkt upp på klara till OBOS-Cup 2020. Lag som betalar går före dem som ej betalat. Detta innebär att ingen klass är full innan vi har det antal betalande lag som klassen kan ta emot.

Boende och mat: Lagen bor och äter på Njudungs gymnasieskolan med gångavstånd på cykel/gångväg till fotbollsarenan. Lördag serveras frukost, lunch och middag och på söndag serveras, frukost och lunch på Njudungs gymnasieskola.

Det kommer finnas möjlighet för lag att checka in redan på fredagkväll, till det tillkommer 50 kr/pers. (ingen mat el. tilltugg kommer att finnas på fredagkvällen)

Mellan Njudungs Gymnasieskola och Fotbolls Arena finner ni vackra Kvarndammen där Kvarndammens B&B finns. Där kan föräldrar boka in sig under helgen. Inne i centrum finns Best Western Vetlanda Stadshotell och Centralhotellet som välkomnar föräldrar att boka in sig.

 

Huvudsponsor

Cupsponsor

Plansponsor

Matchbollsponsor