Välkommen till Kvalspel till SM i Beach Soccer 2018

Nu är det dags för ännu en upplaga av SM i Beach Soccer i Kalmar den 30 juni och 14 juli! Arrangemanget genomförs ett par bättre utsparkar från Kalmars stadskärna vid natursköna Långviken. Förra året segrade Glömminge IF på herrsidan, för tredje året i rad, och på damsidan petade Beach FF ner Vetlanda United IF från tronen i en spännande final.

Speldatum att hålla koll på

  • Kvalspel lördagen den 30 juni
  • Final lördagen den 14 juli


Anmälan

Är ditt lag/förening intresserad av att delta? Två lag från damklassen och två lag från herrklassen går vidare till finalspelet den 14 juli. SM-vinnarna i dam- och herrklassen får, förutom SM-medaljer och äran att vara Svensk Mästare i Beach Soccer, också möjlighet att delta i världens största Beach Soccer-turnering, Euro Winners Cup, året därpå.

Anmälningsavgift: 1 500 kr per lag


Samarbetspartner

Intresset var stort under 2017. Exempelvis deltog 12 lag, 2 700 unika åskådare fanns på plats samt att slutspelet direktsändes på Sportway och TV4-sport och på Svenska Fotbollsförbundets hemsida inför sammanlagt 70 000 unika tittare. Är ditt företag intresserad av att vara en samarbetspartner och ha chansen att nå 10 000-tals människor både lokalt och nationellt ? Kontakta mig så berättar jag mer.

Nu laddar vi för ett härligt event under sommaren 2018. Vi ses!

//Patrik Rydasp, Kalmar Beach Soccer

 

Senaste nytt

Mer på nätet

Vi finns även på:

Sponsorer