Välkommen till Korpen

I år är det åter ÅFF som står för arrangemanget av Korpen efter några år i FC Ålands regi.

Nytt för 2024 är att vi lanserar flera nya serier. Utöver de traditionella dam- och herrserierna ger vi också möjlighet för pojkar och flickor 14-16 år (2010-2008) att spela korpfotboll i egna serier. Andra serienyheter är herrar 50+ och gåfotboll.

I dam- och herrserien är begränsningen av licensierade (d.v.s. föreningsregistrerade) spelare borttagen. I klassen Herrar kommer lagen beroende på antalet anmälda lag att delas upp i två (eller vid behov fler) divisioner. Som stöd för denna nivåindelning används bl.a. tidigare resultat i Korpen. Lagens egen uppskattning av sin nivå samt hur många licensierade spelare de har i sitt lag beaktas även och därför skall dessa uppgifter anges vid anmälan till herrklass. Arrangören förbehåller sig rätten att göra divisionsindelningen enligt sin egen helhetsbedömning.

Anmälan görs genom att fylla i formuläret som kommer upp när man klickar på "Anmäl lag".

I samband med anmälan skall anmälningsavgiften betalas in till Åland fotbollförbunds konto FI55 6601 0002 1831 19 med lagets namn i meddelandefältet. Anmälningsavgifterna för respektive serie:
Damer, Herrar och Herrar 50+: 150 euro
Gåfotboll 100 euro
Flickor och Pojkar 50 euro
OBS: ert lag betraktas inte som anmält förrän anmälningsavgiften nått ÅFF:s konto.