Välkommen till Krokomsbostäder Cup 2020

OBS!

Nytt datum Krokomsbostäder Cup 13-15 november.

På grunda av covid-19 utbrottet så har vi tvingas flytta Krokomsbostäder Cup och nytt datum för cupen är 13-15 november. Vi har förståelse om datumet inte passar alla lag pga av Hockey, innebandy mm. Men vi tror att det nya datumet kommer att bli en bra start på Futsal säsongen 2020/2021.

Krokomsbostäder Cup

Krokom Cup är en traditionsrik inomhusturnering som arrangeras av Krokom Dvärsätts IF, och som 2019 återuppstod efter ett års uppehåll under det nya namnet Krokomsbostäder Cup.

2020-års turnering spelas helgen 13-15 November och är den 28:e i ordningen. Cupen blir i år uppstarten av Futsal säsongen 2020/2021 för unga fotbollsspelare i och utanför länet. Matchandet, som pågår dagtid och en bit in på natten i Krokomshallen, spelas med de yngre på dagtid och de äldre på kvällar och nätter. Det kommer bli hög stämning, spännande, välspelade och intensiva matcher inför en vältalig publik.

Från och med 1 januari 2017 korar vi inte slutsegrare i cupen för spelare t.o.m. 12 år enligt SFFs nya riktlinjer.

Vid Krokomshallen kommer vi att sälja fika, toast, varm korv, mm. Vi kommer även att ha ett antal lotterier med fina vinster.

Varmt välkomna!

Krokom Dvärsätts IF

 

Senaste nytt