Välkommen till Lindsdalscupen 2020

Var

Kalmar Sportcenter

När

4-5 april 2020

Cupinformation

Lindsdalscupen är en cup för de yngsta fotbollsspelarna, en möjlighet att introducera barnen för matchspel på ett avslappnat sätt. Cupen har funnits länge och är mycket omtyckt av barnen som varit med tidigare.

Alla anmälda lag uppmanas att skriva in sina spelares namn på cupsidan så att samtliga barn får sina namn upplästa vid medaljutdelningen.

Klasser och speldagar

F7: Flickor födda 2013 - lördag 4 april

P7: Pojkar födda 2013 - lördag 4 april

F8: Flickor födda 2012 - söndag 5 april

P8: Pojkar födda 2012 - söndag 5 april

F9: Flickor födda 2011 - lördag 4 april

P9: Pojkar födda 2011 - söndag 5 april

OBS: Datumet för respektive klass kan ändras.

Spelform och speltid

Vi kommer att spela en rak turnering för pojkar och flickor i respektive åldersgrupp utan tabell och slutspel. Matchtiden är 1x15 min. Resultat redovisas under matchens gång men registreras ej.

Vi spelar efter fotbollsförbundets futsal-regler med vissa anpassningar. Vi tillåter tillbakaspel till målvakten. Målvakten får dock endast rulla/kasta ut bollen. Vi tillämpar också en så kallad retreat-line (göteborgsregeln). Vi tillämpar inte ackumulerade frisparkar.

I samtliga klasser spelar vi med fem mot fem på fullstor inomhusplan.

Vi strävar efter att alla lag ska få spela fler än tre matcher men antalet anmälda lag i åldersklassen kan påverka detta. Vi strävar också efter att alla lag spelar sina matcher inom 4 timmar.

Anmälningsinformation

750 kr/lag. Maximalt antal spelare för ett lag är 12st. Vid fler anmälda spelare tillkommer en avgift på 50kr/spelare. Med tanke på speltid rekommenderar vi istället att anmäla flera lag.

Betalning görs i samband med anmälan till bankgiro 499-8266

Märk betalningen med LIFCUPEN, förening, lagnamn/beteckning(ar) samt åldersklass. t.ex. " LIFCUPEN, Lindsdals IF svart/vit/gul P9". Observera att ert lag blir anmält och bekräftat först då betalningen syns hos Lindsdals IF. Anmälan är bindande.

Vi i Lindsdals IF ser fram emot att träffa ert lag på Lindsdalscupen!

Sponsorer