Välkommen till Nian Cup 2019

Datum: 12-13 oktober 2019

Plats: Sportfältet, Teleborg

Uppdelning:Den 12/10 är det tjejernas cup-dag och söndagen den 13/10 så blir det killarnas dag.

Spel- och tävlingsform: Introduktionscup för 9-mannalag med rullande byten. Varje lag får innehålla max 18 spelare och max två överåriga (ett år äldre). Spelare får endast delta i ett lag. Matcherna spelas enligt Smålands fotbollförbunds gällande tävlingsregler för 9-mannalag.

Fotbollsplanerna kommer vara utifrån SvFFs nya mått och regelverk.

Lagen delas in i grupper med serieform följt av slutspel. Alla lag garanteras minst 5 matcher.

Matchtid: 1 x 25 minuter

Spelschema: Publiceras senast 1 vecka innan cupen.

Omklädning: Växjö BKs omklädningsrum och Teleborgshallen.

Anmälan och anmälningsavgift: Anmäl era lag senast den 1 september. Först till kvarn gäller och varje förening kan anmäla ett flick- och ett pojklag. Kostnaden är 900 kronor/lag samt 150 kronor per spelare som inkluderar en lagad varm lunch. Anmälningsavgifterna/kostnaderna betalas in senast den 30 september på bankgiro 119-6997. Plats garanteras då betalningen är gjord och bekräftad.

OBS! Båda dagarna är nu fulltecknade men vi tar gärna lag på reservlista om vi får avhopp. Ett kill-lag står på listan i dagsläget. Står ni som reserv behöver ni inte betala in något förrän det blir aktuellt med skarpt läge. Övriga som fått plats ser vi snarast att lag-avgiften blir inbetald för att få koll på deltagande lag fullt ut.

Servering: Vår kiosk kommer att vara öppen under hela helgen. Här kan ni köpa hamburgare, korv med bröd och annat gott.

Tävlingsledning: Har ni frågor eller funderingar kan ni maila Per Eller på pereller@hotmail.com alternativt vårt kansli på kansli@bk.nu eller slå en signal på 0470-800 76.

Senaste nytt