Välkommen till Kamratligan 2019

Anmälan till Kamratligan 2019 är öppen!

Kamratligan är en skolturnering för Sandvikens kommuns skolor och spelas mellan klasslag.

Viktigt!!

Kamratligan är för klasslag och om behov finns att samarbeta mellan klasser pga liten skola eller svagt intresse SKALL detta meddelas tävlingsledning innan anmälan med anledning till mixade klasser för att få ett godkännande.


Att vara en bra kompis eller kamrat är vad som skall genomsyra turneringen där alla skall få vara med på samma premisser och få möjlighet att spela fotboll på sin nivå och samtidigt träffa många nya kompisar från sin egen eller annan skola.

Tack vare stöd från Sigrid Göranssons stiftelse är deltagande i turneringen gratis och anmälan sker av utsedd lagledare (förälder) här på hemsidan.

Swedbank är vår huvudpartner och kommer att delar ut medaljer till alla finallag Lördagen den 25/5 då samtliga finaler spelas i samband med SAIK herr - Säters IFi div 3.

Gruppspelet går på Jernvallens gräsplaner samt eventuellt VM-arenan den 22-23/5.

Sandvik kommer att dela ut pris till bästa kamratlag där ett lågstadielag respektive ett mellanstadielag kommer att belönas med 2000:- till klasskassan för bästa uppförande mot spelare, ledare, domare och publik. Här kan du som förälder påverka genom att vara en positiv supporter. Priserna delas ut på finaldagen!

Anmäl ditt lag idag!!