Sandra Andersson designar årets spelarpriser

21 juni 2018

Sandra Andersson designar årets spelarpriser

Sandra Andersson, konstnären bakom Sandras tavlor, designar årets spelarpriser till Kalmar Beach Soccer Cup. Det hela startade med att hon ville sätta färg på sina egna väggar i huset på Björkenäs – ett par år senare driver hon eget företag och hennes verk pryder flera hem runt om i Sverige.

Din konst har snabbt väckt uppmärksamhet. Berätta om din resa?

- 2013 köpte vi hus och vi ville ha stora färgstarka unika tavlor till allt det vita och neutrala. Att hitta detta på marknaden är inte lätt när man både är lite kräsen och inte vill bli ruinerad. Därför började jag måla egna som i sin tur blev min fortsatta hobby. En hobby som övergick i okontrollerat många tavlor i huset. Sedan några år säljer jag tavlor och design samt målar mycket på beställning, vilket känns fantastiskt kul och ärofyllt! Sedan starten har jag haft sex egna utställningar och jag är gärna med på olika event såsom t.ex. beachfotbollen. Det är superkul att kunna bidra och vara delaktig i sammanhang som ligger mig varmt om hjärtat!

Vad karaktäriserar dig som konstnär?

- Min konst är ofta färgstark. Jag vill att mina tavlor ska bidra med positiv energi och glädje såsom skapandet ger det till mig. Mina motiv innehåller oftast ansikten, löv, fjärilar och abstrakt. Ibland en blandning av allt. Mina vita streck i många av tavlorna har blivit ett kännetecken. Det finns inga gränser i konsten och det är lite sådan jag är och vill vara!

Nu ska du designa spelarpriserna till Kalmar Beach Soccer Cup. Vad kan Kalmars bästa beachfotbollsspelare förvänta sig?

- Jag bidrar med min Kalmarbricka till årets tävling. Den symboliserar ett glatt och innehållsrikt Kalmar. Dels är det en användbar färgklick till hemmet men också ett motiv att prata kring. Det inte svårt att hitta några av Kalmars kännetecken och diskutera eller drömma sig bort till egna minnen av vår fina stad! Jag vill och tror att den ska påminna om glädje, stolthetoch en härlig tillställning som anordnas i samband med Kalmar Beach Soccer Cup.

HEMSIDA:www.sandrastavlor.com

FACEBOOK: Sandras tavlor

INSTAGRAM: sandrastavlor


Tillbaka

:

Sponsorer