Stjärnmäklaren gör debut i SM

24 juni 2018

Stjärnmäklaren gör debut i SM

När han lämnade Kalmar för att satsa på den civila karriären blev lokalfotbollen en profil fattigare. Nu är Christian Lindbergtillbaka på hemmaplan och gör debut i årets SM-kval på Långviken med sitt gamla lag Kalmar Södra.

Hur är formen?

Den har varit bättre, helt klart. Jag intalar dock mig själv att de extra kilona gör nytta uppe i anfallet på sanden.

Vad har du för relation till beachfotboll?

Jag har spelat en turnering i Köpingsvik för många år sen. Det jag kom ihåg från den turneringen var att vi mötte ett lag Omar Eliassi hade plockat ihop i finalen och vi vann med 1-0. Hoppas på en repris nu!

Du gör just nu succé som mäklare i Göteborg. Är bostadsmarknaden lika het som sanden på Långviken?

Ja, helt klart. Vi har fortfarande låga räntor, relativt lågt utbud på marknaden i Göteborg och en tro hos människor att priserna ska vända uppåt. Det i kombination med en duktig mäklare gör att objekten går som smör i Långvikens solsken.

Hur skulle du sälja in Långviken?

Fantastiskt vacker plats, med både öppna och ostörda ytor, där människor kan umgås på ett aktivt sätt antingen genom bad, sport eller fritidsaktiviteter.

Till sist. Kan du avslöja några namn som ställer upp för Lirarnas Lag?

Egentligen är dessa uppgifter sekretessbelagda så vi inte blir sönderscoutade innan turneringen. Men kan avslöja att min bror, Robin, kommer vara med och att jag lockat med mig ytterligare en stjärnmäklare från Göteborg. Det ska bli riktigt roligt att komma hem och lira. Vi satsar mycket på fysik i Lirarnas beachlag!


Tillbaka

:

Sponsorer