Möt Vaksala Valle - Parkcupens nya hjälte!

13 oktober 2023

En ny stjärna har fötts på fotbollshimlen och vi välkomnar vår senaste fotbolls-stjärna, Vaksala Valle.

Med sin starkt brinnande kärlek till fotboll har Vaksala Valle snabbt blivit en favorit hos alla inom Parkcupen-gemenskapen. Med sin vänliga natur och hängivenhet till fotboll kommer Valle att ta med sig en extra dos av glädje till årets turnering.

Cupgeneralen för Parkcupen, Andreas Sandqvist , uttryckte sin glädje över den senaste tillskottet: "Vi är stolta över att välkomna Vaksala Valle till Parkcupen-familjen. Valle kommer att bli hjärtat av vår turnering och en symbol för fotbollsgemenskap och glädje."

Under Parkcupen 2024 kommer du att ha möjlighet att träffa Vaksala Valle när han deltar i olika roliga aktiviteter och överraskningar för både unga och gamla, så se till att du håller ögonen öppna!

Vaksala Valle ser fram emot att vara en del av Parkcupen 2024 och är redo att heja på lagen, skapa minnen och bygga en oförglömlig atmosfär under turneringen. Så kom och möt vår tigermaskot, Vaksala Valle, på Parkcupen 2024. Vi lovar att det kommer att bli en helg full av fotboll, skratt och glädje!


Tillbaka